Говорител на Дженифър Анистън категорично отрече тези слухове

Дженифър Анистън все още не е готова да стане майка. Преди ден се появиха слухове, че актрисата ще осинови дете и е споделила щастливата новина по време на специалния епизод на "Приятели". Анистън се събира за първи път с колегите си от сериала, който забавляваше публиката в периода 1994-2004 година. HBO Max сбъдна мечтите на всички фенове на ситкома, като на едно място ще видим отново Мат Лебланк, Дейвид Шуимър, Матю Пери, Кортни Кокс, Лиса Кудроу и Дженифър Анистън. Снимките на епизода бяха отменяни на няколко пъти заради продължаващата пандемия, но преди седмица екипът намери начин да започне заснемането, спазвайки всички мерки за сигурност. В социалните мрежи веднага се появиха снимки от събитието, като една от тях беше споделена от Матю Пери, но по-късно беше изтрита. Разбира се, феновете успяха да я запазят в своите телефони и компютри и тя продължи да циркулира из интернет.

Слухове

Освен кадри от зад кулисите, из пространството започнаха да се разпространяват и различни детайли за самия епизод. За много от тях обаче се оказва, че са само слухове, като един от тях е и новината за осиновяването на дете от страна на Дженифър Анистън. Сайтът "The Cut" цитира източник от снимачната площадка, който твърди, че актрисата е споделила плановете си по време на специалния епизод, защото е почувствала, че това е правилният момент.

Опровержение

Да, ама не. Няколко часа, след като твърдението започна да обикаля интернет, говорител на Анистън отрече слуховете. "Историята е фалшива и измислена", категоричен е той пред "E!News". Все пак актрисата ще може да помага в грижите за бебе, тъй като племенницата й Ейлис Мелик е бременна с момченце. Очаква се детето да се роди през юли. [caption id="attachment_663692" align="aligncenter" width="278"]Говорител на Дженифър Анистън отрече слуховете, че актрисата ще осиновява дете сн. Инстаграм Говорител на Дженифър Анистън отрече слуховете, че актрисата ще осиновява дете сн. Инстаграм[/caption] Въпреки че няма да чуем новината за осиновяване по време на специалния епизод, Дейвид Шуимър обеща да има изненади. Той не уточни какво точно ще се случва на събитието, което се снима на оригиналната площадка в "Warner Brothers", където са заснети всичките 10 сезона на "Приятели". Оранжевият диван също се завръща, което ни кара да се вълнуваме още повече, предават от tialoto.bg.