Васил Божков по джапанки на помен за Хайтов в Дубай

Гласувайте за статията
В Дубай партията на Васил Божков спечели 12 процента от гласовете на избирателите

Елена – дъщерята на известния наш писател Николай Хайтов, прекара 10 дни в Дубай – пише в. „Уикенд“. Компания в емирството й правеха щерката и внучката й. В перлата на Близкия изток дамите организираха творческа среща за местните българи, а в публиката беше и скандално известният бизнесмен Васил Божков – отбелязва изданието.

„Внучката навърши 20 години на 2 април, дъщеря ми пък наскоро стана доктор на педагогическите науки. Решихме по тези два повода да си подарим екскурзия в ОАЕ. В Дубай наехме една от залите на мола и представих книгите ми, посветени на баща ми Николай Хайтов и покойния ми съпруг Никола Гигов. Дъщеря ми, която е и художник, направи в салона своя изложба. На творческата среща дойдоха много българи, наши приятели. Видяхме и Васил Божков по дънки и джапанки. Беше доста любезен с нас, прояви интерес към томчетата и паната, рисувани от дъщеря ми. За политика не сме говорили с него и изобщо дума не е ставало“ – разказва пред изданието Елена.

И сподели, че с близките й гласували на 4 април в българското консулство в емирството. В тази избирателна секция партията на олигарха с прякор Черепа пожъна доста добър резултат, равен с този на ГЕРБ – 12 процента от бюлетините.

Божков присъствал на творческа вечер за Хайтов

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар