Хороскоп за 16 април, петък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията

Овен

Днес имате зелена светлина за разширяване на бизнес плановете. Дава ви се максимална възможност да удължите стълбата по пътя си към звездите. Но с това идва и по-голямата отговорност.

Телец

Няма нужда да бъдете обременени с някакви лоши предчувствия. Имате нужда от емоционална подкрепа. Избягвайте да говорите за неща, които представляват потенциален риск за вашите дела и финансови интереси.

Близнаци

Луната във вашия знак ви прави по-емоционални от обикновено. Не губете самоконтрол. Трябва да действате внимателно, да не правите или да кажете нещо, за което по-късно бихте могли да съжалявате.

Рак

Вашите думи означават много повече за другите, отколкото си мислите. С дума можете както да нараните, така и да излекувате. Ето защо е по-важно от всякога да се въздържате от груб език и критика. Ако има нужда да обсъдите неприятна тема с някой близък, бъдете дипломатични.

Лъв

Ако чувствата ви са в съответствие с гласа на разума, действайте според съвестта си. Няма причина да се чувствате виновни. Впечатлението, което имате за един човек, ще бъде затвърдено от действията му.

Дева

Чувствате се малко несигурни. Поставете си нови цели, обмислете вариантите за бъдещето, намерете най-добрия път към тях и започнете да действате. Мнозина ще се изнервят заради дреболии, реагират твърде емоционално на думите на околните и на най-обикновените ситуации.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар