Ирина Тенчева с разтърсващи разкрития за последиците от COVID-19 върху нея и семейството й Преглеждания: 1435

Двамата със съпруга й вече се възстановяват у дома
0
Оценете този post

Двамата със съпруга й вече се възстановяват у дома

Ирина Тенчева направи разтърсващи разкрития за последиците от COVID-19 върху нея и семейството й.

За никого не е тайна, че двамата с половинката ѝ – продуцентът Иван Христов в момента се възстановяват от тежко протекъл коронавирус. Двамата дори стигнаха до лечебно заведение.
За щастие те вече са у дома и се наслаждават на по чаша вино, че най-накрая са се прибрали, споделя Ирина Тенчева в социалните мрежи.

Ирина Тенчева
Двамата със съпруга й вече се възстановяват у дома

Двойката получи тежки усложнения на 7-ия ден от заболяването. Това наложи престоят им в болница да бъде удължен.

Ирина изля емоциите си с онлайн аудиторията с думите:

„Днес си казахме довиждане с д-р Зарчева и с великолепния ѝ екип от БОЛНИЦА СОФИЯМЕД – БЛОК 2, етаж 2. Ежедневните срещи с Човеците, които тя е събрала в медицинския си dream team бяха най-приятните моменти от денонощието ни през последните 10 дни. Вирусът C-19 смачква не само физиката ти, но също така увереността ти, че нещо зависи от теб или от някой; изпарява смисъла от почти всичко; трие като запотено стъкло малките ти „планчета“, „целички“, „борбички“, „задачки“ отпреди.

На фона на физическото страдание, неизвестността, тоталния хаос в главата, в дома ти, в семейството… си представете как:
Всеки ден, всеки един санитар, медицинска сестра, асистенти, лекари с най-различни специалности и опит намират дума, усмивка и жест, с които без излишна лирика да ти покажат, че всичко, което се случва е нормално и че трябва да си дадем време, време и по-широки хоризонти на мисълта, по-широки от този момент…

Надява, че все някога ще могат да върнат енергията към тях

Докато изпълняваха медицинските си задачи тези Хора с по 24 часови дежурства, хранили се за последно преди ден, невиждали възрастните си роднини с месеци, неспирно обхождащи между стаите и 100-те пациента, намираха време да ни кажат по нещо за хубавите разходки сред природата, които ще ни заредят като оздравеем; за класическото италианско кино и руските поети; за пътешествията им и … за футбола в България, разбира се.

Прекрасни хора, рискувам да пропусна някой, затова няма да изброявам, но от името на Иван, от мое име и от това на децата ни (които за 2 седмици пораснаха с година) искам да ви кажа три неща:
1. Вие сте велики! Поклон и благодарност!
2. Животът е колело и вярвам, че някога някак ще можем да върнем към вас енергията, която получихме! Дано да е в щастлив момент от живота ви.
3. Бъдете здрави и каквото и да се случва, моля ви, никога не губете ОНОВА нещо, което ние виждаме в очите ви над маската и което ви превръща от хора с медицинско образование в ЛЕЧИТЕЛИ И ВДЪХНОВИТЕЛИ.

Лечители – ясно защо.
ВДЪХНОВИТЕЛИ – защото подобни срещи с хора като вас винаги провокират въпроса: -Ако аз съм от другата страна, дали ще харесам човека, който съм? (ЩЕ СЕ СТАРАЯ ОЩЕ ПОВЕЧЕ!) Д-р Тиков, респект!“, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.