Галя Щърбева удари дъното (ФОТО)

Гласувайте за статията

Фотосът породи редица подигравателни коментари

Бившата новинарка Галя Щърбева удари дъното.

Тя не само успя да изненада всички с последната си вулгарна снимка, но и ги хвърли в шаш.

На въпросния фотос Галя Щърбева е в обятията на гол мъж. Непознатият господин потресе мрежата с еротичното си бельо и изключително космато тяло, до което се отърка Галина.

Галя Щърбева

Фотосът породи редица подигравателни коментари

Шокиращата снимка предизвика вълна от коментари сред приятелите на Галя Щърбева. Голяма част от тях се поинтересуваха от ерекцията на мъжа и добър ли е бил финалът.

Снимката е направена на ски пистите в Банско по време на закриването на сезона. Именно тогава много от участниците свалиха дрехите си за по-голяма атракция. Изглежда господинът с червеното бельо е впечатлил Галя Щърбева, след като е решила да се снима с него.

„Достоен финал на сезона“, пише тя.
Един от аверите й обаче я контрира с: „Готин тандем, добре че не е в ерекция за истински финал на сезона“.
Фотосът, публикуван от Галя Щърбева бе последван от десетки подигравателни коментари, че най-накрая си е намерила точния мъж за нея, пише show.blitz.bg.

Припомняме, че тези дни стана ясно, че най-близката й приятелка Лора Крумова, е в доста близки отношения с човек от престъпния свят. Става въпрос за Златомир Иванов, по-известен като Златко Баретата. Оказва се, че неговият син – Иван Иванов, тренира при съпруга на Лора – Сотир Марков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар