Обречена любов! Дженифър Лопес заряза и Алекс Родригес

Гласувайте за статията

Дженифър Лопес би шута и на Алекс Родригес

Дженифър Лопес би шута на бившия си. Актрисата реши да покаже характер и да зареже годеника си Алекс Родригес, след като няколко пъти се събираха и разделяха. Причините остават неизвестни, а звездите обявиха, че са в приятелска раздяла. Далеч не толкова приятелски обаче са отношенията им според слуховете в Холивуд.

Двойката оповести разрива си седмици след като се заговори за аферата на Алекс с млада сервитьорка. Дамата, която в момента се изявява като фитнес гуру, така му завъртяла главата, че всички били смаяни колко е хлътнал по нея.

Знойната американка успяла да забие ръгбиста след като двамата били запознати от общи приятели. Явно Дженифър е решила, че няма да търпи конкуренция и е решила да се оттегли без шум.

„Скандалът с Мадисън Лакроа беше причината те най-накрая да се разделят. Вече имаше проблеми, но Дженифър наистина се смути от това.“ В социалните мрежи многократно се спекулираше, че Алекс кръшка на 51-годишната тигрица. В същото време Мадисън влезе в риалити шоу, в което разкри, че е имала връзка с много известна спортна звезда, която е обвързана в момента.

 

По-късно тя посочи Алекс като човек с когото са близки приятели. Мадисън също така настоя, че Алекс „никога не е изневерявал физически“ на Дженифър с нея. И че телефонните им разговори са били „непоследователни“ и „случайни“. Риалити звездата не разкрила какво е обсъждано, но очевидно не са си говорили за времето.

Дженифър Лопес заряза Алекс Родригес сн. Инстаграм

Дженифър Лопес заряза Алекс Родригес сн. Инстаграм

„Разбрахме, че сме по-добри като приятели и очакваме да останем такива. Ще продължим да работим заедно и да се подкрепяме взаимно в общия ни бизнес и проектите ни … Желаем най-доброто един на друг и на децата си. От уважение към тях единственият друг коментар, който имаме, е да кажем, че благодарим на всички, които са ни изпратили своята подкрепа “, се казва в изявлението на Алекс и Джей Ло.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар