Погребението на принц Филип: Без Меган и Фърги на опелото, Уилям и Хари разделени

Гласувайте за статията

Погребението на принц Филип ще бъде семпло и без нежелани гости

Принц Филип лично е избрал кои лица да бъдат поканени на погребението му. Херцогът на Единбург е пожелал на церемонията да не присъства и съпругата на втория му син Сара Фъргюсън, както и Меган Маркъл. Отделно, не са поканени херцозите на Глостър и на Кент, както и някои други членове на кралското семейство. Принцесите Беатрис и Йожени ще присъстват, но със съпрузите си. На церемонията са допуснати още Кейт и Камила – съпрузите на принц Уилям и Чарлз, съответно. Поканена е и любимата племенница на принц Филип, както и още няколко негови близки приятели и познати.

Интересна подробност е, че Филип е отказал военни почести за церемонията. Той ще бъде погребан в Ленд Роувър пикап, като колата вече е в двореца. Също така стана ясно, че принцовете Уилям и Хари няма да са един до друг на церемонията. Уилям ще бъде плътно зад баща си – принц Чарлз, но Хари ще бъде назад, доста зад брат си. И ще бъде придружаван от Питър Филипс – братовчед си.

Това предизвика сериозно напрежение в двореца, но очевидно кралицата не е против новото разпределение на местата. Според приближените й, тя е съсипана, но се държи. В настоящия момент най-близо до нея са Софи Есекс и принц Едуард, които буквално са се преместили в двореца, за да се грижат за нея. Камила и Чарлз са силно разстроени заради смъртта на Филип, но се държат. Принцът обаче трудно сдържа сълзите си, когато видя цветята край оградите на двореца.

Погребението на принц Филип - строго организирано сн. Инстаграм

Погребението на принц Филип – строго организирано сн. Инстаграм

Принц Филип почина миналия петък на 99 години, след като претърпя операция на сърцето. Той беше на границата да навърши 100 години. Беше подготвян пищен юбилей през юни тази година, по повод рождения му ден. Семейството обаче в момента е силно притеснено заради кралицата и как ще понесе загубата му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар