Ревност измъчва Деси Радева

Гласувайте за статията

Деси Радева ревнува съпруга си

Деси Радева изпитва силна ревност. Повод за това са подаръците, които почитателки на Румен Радев изпращат, адресирани лично до него в сградата на президентството, научи HotArena.

Петя Трендафилова е една от най-големите фенки на държавния глава. Тя споделя във Фейсбук, че му е изпратила подарък, който й бил върнат обратно от куриерската фирма.

„В президентството на Република България работят хора, които стопират изпратена до президента Румен Радев кореспонденция да не стигне до него. Исках да изпратя до държавния глава 2 книги и те ги връщат обратно под предлог „отказана от получателя“. Не вярвам самият президент да стои при тези хора, работещи в деловодството. Имам съмнения, че там работи неговата съпруга и една от причините и главната причина е тя, защото тя така е наредила, а не самият президент Радев“, споделя с огорчение Петя.

Още в началото на мандата на Румен Радев стана ясно, че неговата съпруга го ревнува. Тогава двамата попаднаха в комична случка по време на посещението им на нестинарски събор в село Българи. Докато ходеха хванати за ръце из селото, изневиделица се появи атрактивна млада бразилка, която се залепи за държавния глава като гербова марка.

Тя дори успя да се намърда в прегръдките му за снимка.

Деси Радева веднага се намеси и издърпа съпруга си, хващайки го за ръка, пише Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар