Филип Киркоров се стъкна от глава до пети с маркови дрехи за 20 бона (Вижте как отпраши за Дубай – Снимки)

Гласувайте за статията

Кралят на попа смята, че луксът никога не е прекален

В интервютата си Филип Киркоров често е признавал, че е истински шопохолик. Според певеца шопинга му позволява истински да се отпусне, така че той не възнамерява да се откаже от прекаленото харчене на пари.

Между другото, хобито на Киркоров наистина му струва скъпо. Вземете например последния му тоалет, с който звездата се нагизди, отивайки на почивка.

В Instagram 53-годишният Киркоров публикува селфи, преди да отлети за по-топла дестинация.  Трябва да се отбележи, че певецът вече изглежда напълно подговен за лятото, благодарение на новата колекция на Louis Vuitton.

Кралят на попа отлетя за Дубай с маркови дрехи за 20 бона
Снимка: Инстаграм

Филип избра да се облече в луксозна марка буквално от главата до петите: от бялата панамена шапка до ярките кецове. В същото време поп кралят не забрави за аксесоари под формата на няколко малки пъстри торбички на врата и раменете, както и тяхната версия за багаж.

Като цяло, общата пъстра визия струва на знаменитият руснак с български корени повече от един милион рубли, стойност, която в левове се равнява на повече от 20 хилядарки.  Киркоров обаче пръска с удоволствие хонорарите си за дрехи, предават от wday.ru.

Певецът разпуска в най-скъпия хотел в Обединените Арабски емирства
Снимка: Инстаграм

От следващите фотоси, с които се похвали певецът стана ясно, че се е настанил в един от най-луксозните 7 звезди хотели в Дубай Бурдж ал-Араб, който е четвърти по височина в света и е издигнат на изкуствен остров.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар