Как принц Уилям и Кейт Мидълтън съобщиха на децата си за смъртта на принц Филип? (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Принц Уилям и Кейт Мидълтън са съобщили на децата си тъжната новина много внимателно

Принц Уилям и Кейт Мидълтън са съобщили на децата си тъжната новина за смъртта на принц Филип много внимателно. Великобритания тъгува за загубата след смъртта на принц Филип.

Близки до херцога и херцогинята на Кеймбридж разказаха как двойката е информирала малките си деца за смъртта на прадядо им. Съпругът на Елизабет Втора почина миналия петък, два месеца преди 100-ия си рожден ден.

Погребението му ще се състои тази събота, на 17-ти април. На него ще присъстват около 30 човека и ще бъдат спазени всички противоепидемични мерки, свързани с пандемията от коронавирус, която върлува по цял свят.

Вчера стана ясно, че на погребението на принц Филип Елизабет Втора ще бъде изолирана от другите членове на кралското семейство и ще носи маска. Въпреки тежката загуба обаче, кралицата се завърна към кралските си ангажименти.

А как Уилям и Кейт са съобщили да децата си за смъртта на принц Филип? Те е трябвало да съобщят тъжната новина на 7-годишния Джордж, 5-годишната Шарлот и 2-годишния Луи. Според източник на „Us Weekly“, херцозите не са искали да се изправят срещу малките със суровата реалност на толкова млада възраст, затова те просто са казали, че прадядо им „е отишъл в рая“ и „сега е ангел“.

„Естествено, децата са много разстроени, особено Джордж и Шарлот. Луи е все още много малък, видял е Филип само няколко пъти“, добавя източникът пред изданието. „И тримата помогнаха да изберат снимка, която ще виси в къщата в негова памет“.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън са казали на трите си деца, че Филип е в рая и е ангел сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Принц Уилям и Кейт Мидълтън са казали на трите си деца, че Филип е в рая и е ангел сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Вчера Уилям показа архивни кадри на най-големия си син с прадядо си и посвети много трогателно послание на принц Филип: „Никога няма да приема за даденост спомените на децата си за това как прадядо е дошъл да ги вземе в своята карета и им показа заразителната си жажда за приключения и палавото чувство за хумор!“, предават от tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар