Бившият на Мария Илиева започна собствен бизнес у нас! (още подробности)

Гласувайте за статията

Бившият на Мария Илиева се върна в България!

Бившата половинка на поп певицата Мария Илиева и баща на първородния й син – Георги Михайлов, се завърна в България с новото си семейство. Ексфутболистът и съпругата му Владислава са стартирали собствен бизнес с намерението да се установят у нас завинаги.

Мария Илиева

Мария Илиева доволна от завръщането на бившия си

Те се отказали от идеята да живеят в Белгия не защото там не им провървяло, но и заради 3-годишния Александър. За да може да го вижда редовно и да бъде част от живота му, Георги Михайлов избрал да живее в България.

Михайлов и Владислава имат онлайн магазин за био натурални сокове. Продуктите им са обработени чрез студено пресоване и пастьоризиране, като по този начин се запазват максимално витамините и другите полезни съставки на плодовете в сока.

Прохождащият им семеен бизнес към момента не им носи завидни печалби, но двамата се надяват да се разрасне. Разчитат и на оборот от високите цени на продуктите – 250 мл сок струва близо 5 лева!

Според добре осведомени източници Мария Илиева изцяло подкрепяла бизнес начинанията на Георги Михайлов и дори предложила да инвестира в идеите му. Владислава обаче не била съгласна.

Припомняме, че Мария и Георги Михайлов имаха връзка в продължение на няколко месеца през 2017 г. Малко след като певицата забременя обаче, бившият футболист я остави. В Беглия, където следваше, се запозна с Владислава и създаде ново семейство. Двамата имат момиченце на годинка.

Илиева и Георги поддържат добри отношения, а малкият Алекс вече няколко пъти ходи на гости на татко си. След решението на Михайлови да се върнат у нас, Мария е доволна, че синът й ще изгради стабилна връзка с баща си.

Източник: show.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар