Лора Крумова в близка връзка с човек от престъпния свят

Гласувайте за статията

На Иванов специалистите предричат голямо бъдеще в сноуборда

Лора Крумова бе хваната в близка връзка с човек от престъпния свят.

До неотдавна мнозина сякаш подценяваха професията на половинката на Лора Крумова – Сотир Марков.

Лора Крумова

На Иванов специалистите предричат голямо бъдеще в сноуборда

Избраникът на журналистката обаче се оказа не по-малко уважаван от нея в своя бранш – спортните среди.
И въпреки че за него не се говори толкова, колкото за звездната му половинка, професионалната биография на инструктора по сърф и сноуборд все повече се пълни с шампиони.

Не е тайна, че възпитаникът на Националната спортна академия всяка година в края на май се изнася към къмпинг „Градина“. Там той ръководи своето училище по сърф.
На Сотир му се носи славата на един от най-добрите във водния спорт. В този ред на мисли да попият уменията му върху вълните напират както деца, така и заможни баровци.

През студените месеци на годината мъжът на Лора Крумова не лентяйства, а сменя морето с планината и кове шампиони и медалисти в зимните спортове.
Възпитаниците на Сотир от клуба, в който преподава – „Мотен спорт“, винаги са сред медалистите в първенствата, организирани из ски пистите на зимните ни курорти.

Така например само преди месец на държавния шампионат „България Биг Еър“ с шампионска титла при девойки и жени е триумфирала Криси Тонева.
Със сребърен медал се е окичил Кристиан Димитров, а със златен – Иван Иванов.

На Иванов специалистите предричат голямо бъдеще в сноуборда. Любопитното в случая е, че той е не кой да е, а най-малкият син на Златомир Иванов, по-известен като Златко Баретата.
Ването, както го наричат в семейството му, от години тренира под ръководството на Сотир Марков. Благодарение на него вече се гордее със солидна колекция от медали.

Миналия месец Иван Иванов се е представил отлично и на републиканското първенство по слоупстайл в Осогово. Оттам занесъл на татко си поредния златен медал.
А през февруари е зарадвал треньора си и татко си със злато и от „Купа Мальовица“.

От известно време мъжът на Лора Крумова е и в екипа на най-добрия български сноубордист Радослав Янков. Припомняме, че неотдавна той спечели 12-ата си титла от националните шампионати на България, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар