Милица Гладнишка с разтърсващо разкритие за „Капките“

Гласувайте за статията

По време на изпълнението й всички били нащрек да не се случи отново

Чаровната актриса Милица Гладнишка, несъмнено е един от най-забележителните участници в последния сезон на „Като две капки вода“.

Тя сподели за шокираща и доста плашеща история от живота й.
В последния лайф на имитаторското шоу, тя трябваше да имитира украинеца Витас. В песните си той има високи тонове, които се доближават до оперното пеене. Това накара Милица Гладнишка да признае как е припаднала от високите тонове по време на урок.

Милица Гладнишка

По време на изпълнението й всички били нащрек да не се случи отново

Актрисата със завидна самоирония заяви, че по време на урок по оперно пеене е припаднала. Това ужасило нейният музикален педагог и той бързо извикал екип на Спешна помощ.
Това шокиращо признание доста притеснило екипа на шоуто. По време на нейното изпълнение всички били нащрек да не се случи отново и да се строполи на земята.

Това далеч не е първият припадък на актрисата. Милица Гладнишка е изживявала един от най-големите си кошмари по време на снимките на сериала „Етажна собственост”.
Тя припаднала на снимачната площадка от изтощение и я откарали в “Пирогов”.

„В продължение на месец и половина превеждах дублажи за филми през нощта, а след това отивах на снимки. Мислех, че ще издържа да спя по четири часа, но се сринах“, признава тя. Тогава Гладнишка и прекарва пет дни в болницата, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар