Хороскоп за 15 април, четвъртък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Днес заложете на търпението. Не бързайте с изводи и решения. Важно е да обмислите всичко добре. Някои от вас ще намерят и надеждна подкрепа. Постепенно денят става все по-благоприятен. Работата ще ви спори и бързо ще постигате необходимите резултати. Отделете време и за почивка.

СКОРПИОН

Ако сте спокойни, денят ще е успешен. Действайте внимателно. Опитът ще ви помогне. Може да експериментирате или да търсите необичайни пътища към целите си, но ще бъде грешка да очаквате прекалено много или да разчитате на бързи победи. По-добре е да се заредите с търпение.

СТРЕЛЕЦ

Сутринта може да обсъждате въпроси, свързани с финанси, работа и бизнес. Деловата ви интуиция е доста изострена. Благодарение на нея взимате правилните решения, дори и да нямата пълна информация. Не пренебрегвайте и рутинни задачи, колкото и скучни да са.

КОЗИРОГ

Отлично се разбирате с хората. Деловите и личните срещи ще ви радват и ще преминат успешно. Лесно ще правите добро впечатление. Околните веднага ще забелязват силните ви страни. Очаквайте предложения за сътрудничество или участие в големи проекти. Близките ви също се радват на грижите и вниманието ви.

ВОДОЛЕЙ

Предстои ви да се грижите не само за себе си, но и за останалите. С удоволствие подкрепяте тези, които са се заели с нещо ново. По-късно тези хора ще станат ваши надеждни партньори. Заемете се и с решаването на някои финансови въпроси. Може да получите пари от неочаквано място.

РИБИ

Ден за делови преговори и обсъждане на всякакви важни теми. Лесно намирате нужните думи и подбирате аргументи, за да отстоявате позицията си. Вечерта е отлично време да смените обстановката. Няма време за скука, а и приятелите не ви дават такава възможност – постоянно сте в компания.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар