Хороскоп за 15 април, четвъртък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Сутринта ще се наложи да вършите няколко неща едновременно, но това няма да се отрази на качеството. Нищо няма да пропуснете и във всички области ще имате добри резултати. Ще ви зарадват с новини за близките ви, а и ще получите интересни предложения. Вероятни са неголеми парични приходи.

ТЕЛЕЦ

Работата днес ще се окаже повече, отколкото сте предполагали. Ще трябва да побързате, за да успеете навсякъде. Помощта от партньори ще ви е нужна. Възможни са неочаквани срещи и необичайни запознанства. Не винаги първите впечатления ще се окажат верни. Бъдете внимателни с хора, които искат да завоюват симпатията ви.

БЛИЗНАЦИ

Днес сте особено впечатлителни и остро реагирате на неща, които в друго време, няма да забележите. Имайте предвид, че всички въпроси може да обсъдите спокойно и конструктивно. Втората половина на деня ще е по-ползотворна и приятна. Ще постигнете повече, отколкото сте очаквали.

РАК

Началото на деня е успешно. Ще се справите с нещата, които дълго време сте отлагали. Ще получите помощ от неочаквани места, а някои ще спечелят влиятелни партньори. Втората половина на деня е по-спокойна. Подходящо време е за почивка, а не за нови начинания или отговорна работа.

ЛЪВ

Очаквайте много срещи или запознанства, които ще ви направят силно впечатление и ще помните дълго. Ще се появят нови идеи и планове. Може да насочите вниманието си и към решаване на финансови въпроси. Интуицията няма да ви подведе. Вечерта очаквайте добри новини.

ДЕВА

Напрегнато начало на деня. Хората около вас често ще се бъркат в работа ви и това ще изнервя обстановката. Ще трябва да изгладите отношенията, да избегнете конфликтите и да запазите добрия тон. По-късно, дългоочаквани срещи ще ви отърсят от напрежението. 

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар