Горещ слух за Мария Илиева и бившия й

Гласувайте за статията

Настоящата половинка на Георги не била съгласна с предложението на Мария Илиева

Мария Илиева е доволна от решението на бившия си. Бащата на първородния й син – Георги Михайлов, се завърна в България. Той се прибра в родината заедно с новото си семейство.

Бившият футболист и съпругата му Владислава са стартирали собствен бизнес. Плановете им са да са установят у нас завинаги.

Те решили да се върнат у нас заради 3-годишния Александър, защото Георги Михайлов искал да прекарва повече време с наследника си.

Той и половинката му притежават онлайн магазин за био натурални сокове. Продуктите им са обработени чрез студено пресоване и пастьоризиране, като по този начин се запазват максимално витамините и другите полезни съставки на плодовете в сока.

Източници на Шоу.бг разкриват, че Илиева изцяло подкрепяла бизнес начинанията на Георги Михайлов и дори предложила да инвестира в идеите му. Владислава обаче не била съгласна.

Изпълнителката и Георги Михайлов имаха връзка в продължение на няколко месеца през 2017 г. Но малко след като тя забременя, той замина за Беглия, където следваше. Там той се запозна с Владислава и създаде ново семейство. Двамата имат момиченце на годинка.

Илиева и Георги поддържат добри отношения, а малкият Алекс вече няколко пъти ходи на гости на татко си.

Мария е доволна, че синът й ще има възможност да прекарва повече време с баща си, пише Хотарена, позовавайки се на изданието.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар