Цвети Стоянова най-после разкрива истината за трагедията

Гласувайте за статията

Цвети Стоянова много скоро ще разкрие неизвестни факти за живота си

Бившата грация снима документален филм за живота си.

Лентата се казва „Оглушителна тишина“. В нея ще участва самата Цвети. Добрата новина споделя гимнастичката навръх 80-годишнината на баба си Цеца.

„Един дългоочакван момент настъпи точно навръх празника на баба и съм изключително горда да споделя с вас, че вчера получихме одобрение от НФЦ за реализация на документален филм с мое участие: „Оглушителна тишина ”. Надявам се и вярвам, че оттук нататък най-доброто тепърва предстои!“, споделя още бившата гимнастичката.

Засега подробностите се пазят в тайна, но скоро Цвети ще разкрие изцяло сюжета на лентата. Тя ще е свързана с художествената гимнастика и живота на красивата Стоянова.

По всяка вероятност в сюжета ще е включен един от най-тежките периоди в живота на хубавицата – решението й за самоубийство, когато тя скочи от шестия етаж преди четири години.

До днес нейната баба прави курбан. След шест операции и дълъг период на възстановяване бившата грация вече живее нов живот.

Цвети ревностно пази в тайна личния си живот и не е ясно дали има мъж до себе си. Актьорът Мариан Вълев бе последният спряган за нейно гадже. Но той и Цвети така и не демонстрираха близост, пише Хотарена.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар