Непознатият принц Филип: Подкрепа за Даяна, опора за Уилям и Хари, скалата зад Елизабет Втора

Гласувайте за статията

Принц Филип е познат като безкомпромисен консерватор, но така ли е наистина?

Покойният принц Филип, херцог на Единбург бележи ярко със своето присъствие втората Елизабетинска ера на Великобритания. Животът му е низ от изпитания, а съпругът на английската кралица трудно понася ограниченията и забраните, които му налага короната. Лишен от титли, посветил целия си живот в служба на съпругата си, принцът често е представян като нетактичен диктатор, който тормози всички у дома. Години наред повод за спекулации е връзката му с Даяна. Както и обвиненията, че едва ли не е отговорен за смъртта й.

Принц Филип публично осъди сина си принц Чарлз, когато реши да напусне принцеса Даяна заради Камила Паркър. А един от кралските кореспонденти Ричард Кей разкри пред Daily Mail още няколко неизвестни подробности за връзката между принц Филип и Даяна .

Твърди се, че веднъж Даяна е доверила на приятелите си, че основно говори за семейни проблеми със свекъра си вместо със съпруга си. И че той е единственият човек, който я разбира напълно.

Кореспондентът обаче твърди, че не винаги е било така. Първоначално принц Филип беше бесен при самото споменаване на името на Даяна, защото смятал, че тя не е в състояние да се свърже правилно с кралската институция. По- късно обаче той много се привърза към нея.

Често й пишеше писма, в които се подписваше по специален начин: „С любов, Па (татко)“.

Филип започва да й изпраща писма през 1992 г. , когато бракът й с Чарлз е в тотална криза и в крайна сметка двамата се развеждат.

„Писмата му до Даяна бяха изпълнени с топлина и любов, точно както баща пише на дъщеря си“, разкрива един от приятелите на Даяна.

Даяна редовно отговаря на писмата и му доверява някои от най-големите си тайни. И не крие колко страда от изневярата на Чарлз.

Принц Филип и Даяна - приятели за които никой не е знаел сн. Инстаграм

Принц Филип и Даяна – приятели за които никой не е знаел сн. Инстаграм

„Само глупав човек би напуснал Даяна заради Камила“, завършва принц Филип в едно от писмата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар