Александра Петканова: С Даниел си разделихме бюджетите! (Какво още разкри?)

Гласувайте за статията

Александра Петканова иска да има още деца

Александра Петканова разкри как с Даниел са разрешили спора за апартамента на нейно име. В специално интервю тя говори и за това как протича ежедневието й, как се вижда след 20 години, както и за какво харчи парите си.

Всеки ден Александра става рано и се захваща с текущите си задачи. „Ставам към 7-7,30 ч. Пия кафе, малкият закусва, карам го на детска градина. Тренирам. Ходим с една приятелка. Чувам се с агента ми. Започна да ме натоварва да преслушам всеки клиент за изискванията му, да запомня сроковете, да организирам снимки, да букна екип, да съм уан уоман шоу и сега за комуникацията ми с клиентите се грижи агенция.

Аз имам задачата да бъда креативна. Веднъж седмично минавам през офиса да взема всички пратки примерно с козметика на фирми, които искат да ги рекламирам. Понякога е неудобно да им кажеш, че продуктите не ти харесват, и го прави агентът ми.

После ходя на фризьор или снимам. Пазарувам. Взимам Габриелчо от детска, прибираме се и готвя или си играем. Ние живеем в посока Перник. Понякога, когато с Дани не можем да се уцелим, изчакваме Габриел да заспи, светваме камера, софтбоксове и записваме вечер“, споделя Александра за ежедневието си.

Петканова разкрива и как се вижда след 20 години. „Със сигурност ще имам повече деца – две, може и три. И ще бъда по-спокойна. Сега се стремя да постигна максимума в професията си до 35-37 години. След това искам да се радвам на това, което съм постигнала, и да пътувам“, казва тя.

Александра споделя и за какво най-често харчи парите си. „Наскоро приятелка ме пита – Алекс, ти купуваш ли си дрехи. Замислих се кога ми се е случвало за последно и не можах да си спомня. Постоянно получавам подаръци от брандове. Рядко ми се налага да ми липсва нещо. Живот на бартер, Лили! Ха-ха-ха!

Харча за гориво за колите, защото всеки ден пътуваме, за храна. Но работя с дерматологични клиники, фризьор, маникюрист, козметик и им плащам, но не с реални пари, а с виртуални. Да имаш Инстаграм профил е като сметка с биткойни“, казва Алекс.

Тя споделя, че е изключително пестелив човек. „Аз съм изключително пестелива. Даже Даниел ме е обвинявал, че трябва да се науча да харча. Представяш ли си? Да ми има някоя жена в 21-ви век проблемите. Баба ми едно време ми казваше – ако днес даваш пари за неща, от които нямаш нужда, може да дойде ден, в който да нямаш пари да си купиш нещо, от което имаш нужда.

Всеки път, когато ми се прииска нещо, премислям колко ми е нужно. Ако имам дънки, за какво са ми още. Ако ботушите ми от миналата година са здрави, защо да си купувам нови? Мразя да трупам вещи. И смятам, че предстои да се учим на минимализъм“, казва Петканов, пише eva.bg.

Александра сподели и как със съпруга й Даниел са решили проблема с апартамента на нейно име. „Решихме да го припиша на Габриел и да му е наследство, купено от инфлуенсърството ми, за да знае с какво съм се занимавала. Може да няма инфлуенсъри, когато порасне.

И знаеш ли какво решихме с Дани? Разделихме си бюджетите. Сега имаме три сметки – една моя, една негова и една обща – за разходи, за детето. Ето, аз сега съм внесла 2000 лв. и той – също. Когато свършат, ще я заредим поравно.

След спора за апартамента на нейно име Александра Петканова и Даниел вече имат три сметки сн. Инстаграм

След спора за апартамента на нейно име Александра Петканова и Даниел вече имат три сметки сн. Инстаграм

За мен това е супер феър и не ме кара да се чувствам прецакана. И се чувстваме много добре. С Дани сме заедно, защото се обичаме, а не защото някой от двамата печели повече“, казва Петканова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар