Джорджи в САЩ: Българите сме най-потентните мъже в света! (виж тук)

Джорджи в САЩ: Българите сме най-потентните мъже в света! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Джорджи похвали българските мъже в Щатите!

„Българските мъже сме най-сексуалните в света! Ние правим секс по два-три пъти на ден и така цяла седмица. Обичаме да прекарваме много време в леглото“. Това заяви българската риалити звезда в САЩ Джорджи.

Джорджи

Нашенецът Джорджи участва в риалити формат в САЩ

Георги Русев, както е истинското му име, разказа пред милионна аудитория за потентността на нашенците. Джорджи вече няколко месеца участва в предаване на телевизия Ти Ел Си, което проследява живота на русокосите близначки с огромни гърди Дарси и Стейси.

Българинът е сгоден за Дарси и в един от последните епизоди камерите надникнаха в леглото им, в което двамата лежаха голи. Именно тогава моделът сподели, че българските мъже правят много често секс. И Дарси изглеждаше видимо доволно след края на представлението под чаршафите.

Не за пръв път активността в креватните ни изпълнения се превръща в тема в американско предаване. Преди години зад Океана беше завъртян анекдот по темата:

„Защо българите правят нонстоп секс? Защото това е било единственото нещо, заради което не им се налагало да се редят на опашка през социализма“.

„Toй е секси и горещ отвън и отвътре и е толкова любвеобилен. Обръща ми много внимание и е много, много мил. Той също е много спокоен и просто се забавляваме заедно.

Това, което най-много обичам, когато съм с него, е, че просто мога да бъда себе си. Ние сме много съвместими и всичко просто пасва“, казва сексбомбата за любимия си, който е на 33 г., а тя е с 13 години по-възрастна от него.

Джорджи е с ранг на звезда в САЩ и има стотици хиляди последователи в социалните мрежи, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар