Край: Забраниха минижупите в ефир на Прея! (още подробности)

Прея вече не се появява с минижупи в шоуто
0

Не обличат вече Прея в минижупи!

Шоколадовата звезда Прея изхвърли минижупите, с които втрещи зрителите на „Шоуто на Николаос Цитиридис” преди два месеца, когато започна работа там. Стилистите на предаването подбираха за нея ултра къси роклички. И панталонки, които едва прикриваха задните й части. И, меко казано, не бяха подходящи за фигурата й.

Прея
Прея вече не се появява с минижупи в шоуто

През годините, откакто е на сцената, певицата успя да свали много килограми. Но въпреки че изглежда добре, в никакъв случай няма фигура, подходяща за облекло като на Славена Вътова, което не оставя нищо за въображението.

След като видяха Прея, облечена като съдийката в „България търси талант”, много зрители засипаха шоуто с негативни коментари. А модни спецове се нахвърлиха на певицата за лошия вкус, който показва пред камерите.

Изглежда тя е имала сериозен разговор със стилистите по тази тема, защото напоследък се появява в ефир в съвсем различен вид. Полите й са поне до коляното, подчертава се талията й, вместо да се набляга да бедрата. А цялостното впечатление от вида на звездата е много добро.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.