Лоши новини за фолк певеца Константин

Гласувайте за статията

Певецът е решил да се възползва от най-новата и модерна технология

Само преди няколко дни хитовият изпълнител Константин влезе по спешност в болница.

Той пусна стори от болничното легло, от което се вижда колко много го боли. Константин обаче така и не поясни причината да бъде отново прикован на болнично легло.

Запознати обаче разкриват какво е състоянието на певеца с най-лиричния глас във фолка и каква операция се налага да му направят по спешност.

Константин

Певецът е решил да се възползва от най-новата и модерна технология

Преди година Константин се подложи на операция за премахване на херния. Оказа се, че отново има болки на оперираното място и се налага да отворят вече зарасналата рана и да видят какво се случва. Специалистите са категорични, че става въпрос за лека интервенция и нищо сериозно.

Константин пък е решил да се възползва от най-новата и модерна технология, чрез която с помощта на системи вливат в организма всички видове витамини. Процедурата е широко разпространена в световен мащаб, а сега прави първи крачки и в България.

Необходими са две инжекции, които се поставят в период между 2 месеца. Цената на една бройка е 15 000 лева. От тази услуга се възползват много известни футболисти, а резултатите са впечатляващи, пише show.blitz.bg.

Днес Радева ще бъде подложена на оперативна интервенция

Съпругата на президента Румен Радев – Десислава Радева, също бе приета по спешност в болница.

По неофициално потвърдена информация, тя е постъпила за лечение на мозъчни аневризми.
От лечебното заведение заявиха, цитирани от Bulgaria ON AIR, че всеки има право да прави каквито поиска изследвания.

Десислава Радева е постъпила в болницата след 12-часово главоболие. За момента от президентството няма официална информация.

Първата дама е имала силно главоболие още от петък вечерта. Състоянието й обаче се влошава сериозно и в нощта срещу вторник е откарана спешно в неврологичното отделение на „Св. Иван Рилски“. Там веднага са ѝ направени пълен набор от изследвания и е установено, че има аневризъм в мозъка, твърди Novinite.bg.

Лекарите трябваше да решат дали тя да бъде оперирана, за да се избегне по-тежко състояние или ще може да се въздейства и с медикаменти.
Според последната информация, Десислава Радева ще бъде оперирана днес.

Припомняме, че тя прекара коронавируса, а от месеци не се е появявала в публичното пространство с президента.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар