Каква е разликата между турската продукция „Децата на сестрите“ и българската „Белези“?

Гласувайте за статията
Ето кое наложи смяната на финала на сериала „Белези“

Българската продукция „Белези“ е направена изцяло по турската поредица „Децата на сестрите“ – пише в. „Уикенд“. След като турският сериал бе разпространен у нас от една от медийните платформи, от Би Ти Ви взели решението да променят хода поне на последните серии и да изберат друг финал за родната продукция. Затова свикали извънредно актьорите за нови снимки с идеята да се промени по възможност всичко, което не е излъчено досега.

Ако се придържа към „Децата на сестрите“, както досега, „Белези“ би трябвало да приключи с хепиенд. След много перипетии двете враждуващи сестри се сдобряват. По-младата – Надежда, разказва историята за раждането на дъщеря си Радост, която всъщност е родена от по-голямата сестра Вера. Радост остава с Надежда, която пък заживява с истинския баща на момичето – Боян. В същото време Вера стопля отношенията си с другата си дъщеря – Неда. Двете момичета също изглаждат отношенията помежду си и накрая всички са щастливи. Не е ясно обаче какво развитие предвижда българската продукция.

Преди време схемата с промените в сценария бе разиграна и със сериала на Нова тв – „Дяволското гърло“. Според слуховете криминалната драма е имала цели 3 варианта за финал. В последния момент е взето решение кой от тях да бъде показан на зрителите.

Как ще завърши враждата между двете сестри в сериала?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар