Къци направи Фънки на пух и прах

Гласувайте за статията

Двама участници се обединиха срещу Димитър Ковачев

Къци направи Фънки на пух и прах, сравнявайки го със земята.

Прави впечатление, че последният сезон на „Като две капки вода“ е изтъкан от сериозни скандали между участници, водещи и жури.

Къци

Двама участници се обединиха срещу Димитър Ковачев

Най-ожесточени на фронта, са Азис и Фънки. Те открито заявиха своята неприязън един към друг и разпалиха истинска война в шоуто.
Кралят на фолка даде кураж на друг участник – Къци Вапцаров, да извади на показ и своето отношение спрямо закръгления музикант.

И най-накрая се обединиха двама участници и успяха да сринат със земята Фънки, чието място в журито се клати все по-ожесточено.

В последния лайф видяхме как Къци се подигра жестоко на Фънки и видимо успя да му вдигне кръвното. Водещият на „Риск спечели, риск губи“ от близкото минало, ясно заяви, че няма намерение да слуша глупостите на Фънки. Той през цялото време се обръщаше към него с „Чичо Митко“. Това подразни Димитър Ковачев, както е истинското име на Фънки, и заповяда на Къци да мълчи. Заяви също, че има „криви крака“.

Вапцаров е жестоко обиден от забележката на Фънки от миналия епизод, когато го нападна за позата, която е заел на столчето при участниците. Затова Къци подходи с чувство за хумор и на последния лайф през цялото време търсеше одобрение за стойката си.
В същото време от продукцията отрязаха Фънки да даде коментар за изпълнението на другия си враг в шоуто – Азис. Уж времето ги пристискаше, но само за изпълнението на Азис.

А негативите, които си навлече преди две седмици с пренебрежението си спрямо Азис, му оказаха влияние и започна да се подмазва на Азис.

„Най-накрая да има участници с топки, които да покажат на Фънки колко е жалък. Сложили са го за жури, но от него не става и чеп за зеле. Непрекъснато си противоречи и се нагажда спрямо самия участник. Много си личи, когато има симпатии към някого и когато не“, гневят се мрежата недоволни зрители.
Те роптаят срещу пренебрежението към Къци от страна на журито, въпреки че ясно си личи колко много влага във всеки образ, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар