Маколи Кълкин и Бренда Сонг с неочаквана новина: Станахме родители!

Гласувайте за статията

Звездата „Само вкъщи“ Маколи Кълкин стана татко.

Бившият детски актьор, който сега е на 40 години, и приятелката му Бренда Сонг са „доволни“, след като миналата седмица приветстваха първото си дете, момченце на име Дакота.

Здравото бебе е родено в понеделник, 5 април в 13:10 ч., в Лос Анджелис. Мъникът е с тегло 6 паунда, според Esquire . Името му е трогателна почит към покойната сестра на Кълкин, която почина след наранявания. Те бяха настъпили при катастрофа с движещо се превозно средство пред бар в западен Лос Анджелис през 2008 г.

Инцидентът не е довел до наказателно разследване, тъй като служителите на полицията са установили, че шофьорът не е шофирал пиян, спрял е да помогне и е спазил всички закони.

По време на инцидента говорителят на Кълкин нарече смъртта на Дакота „ужасен трагичен инцидент“ и заяви, че семейството няма да прави допълнителни коментари.
Бренда и Маколи, които се срещнаха на снимачната площадка на Changeland през 2017 г., но не съобщиха, че очакват дете преди обявяването на раждането. По-рано Бренда имаше връзка с брата на колежката си Майли Сайръс. Сонг е позната от сериала „Приключенията на Зак и Коди“, където играеше милиардерската наследница Лондон Типтън. По-късно тя се събра с един от братята на Майли, но връзката им приключи с раздяла. Утеха намери в прегръдките на Кълкин, който също мина през ада след развода с Рейчъл Билсън и раздялата с Мила Кунис.

Преди раждането на Дакота звездната двойка бяха просто родители на цяла тумба с животни, които включват три котки, няколко риби, куче ину и синьоглав папагал.

Маколи Кълкин посреща първо бебе сн. You Tube

Маколи Кълкин посреща първо бебе сн. You Tube

Двойката изпитва непреодолима привързаност един към друг, като Сонг казва в интервю за известно мъжко списание: „Не можеш да бъдеш около него и да не бъдеш щастлив“. Очевидно и Маколи Кълкин изпитва същото към нея, тъй като не спира да повтаря, че тя е жената, която го е спасила от ада на дрогата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар