Мария Силвестър с престижен приз от Италия! (още подробности) Преглеждания: 1078

Мария Силвестър с приз в Италия
0
4/5 - (1 vote)

Мария Силвестър наградена в Италия!

Водещата Мария Силвестър жъне успех след успех, след като късометражната лента, в която участва – „Приливът“, спечели първа награда на Международния моден фестивал в италианския град Варезе.

Мария Силвестър
Мария Силвестър с приз в Италия

Продукцията поставя освен катарзиса ,така и модата в центъра на историята, в която Мария играе жена, която потъва метафорично навътре в себе си, за да се роди нещо ново и истинско, филтрирано през пречистващата водна стихия.

Лентата, която се класира на редица международни фестивали, е заснета на остров Света Анастасия, а водещата е облечена в дълга рокля на Баленсиага, която захвърля, след като се потапя във водите на морето.

Самата Мария е истински щастлива от големите успехи на заглавието у нас и в чужбина. „Ще си позволя да се зарадвам, че хората са оценили това, което направихме”, коментира кратко Силвестър в социалните мрежи.

Освен с първата награда на модния фестивал в Италия само преди седмица лентата на режисьора Виктор Антонов се нареди като основен претендент в друг моден конкурс La Jolla, който ще се състои през лятото в Сан Диего, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.