Емо Чолаков издаде горещи тайни от кухнята на „Един за друг“

Гласувайте за статията

Признава, че да е водещ на предаването, е най-страхотното приключение в живота му

Водещият на предаването „Един за друг“ – Емо Чолаков издаде горещи тайни от кухнята.

Ако любовта и беше прогноза за времето, то тя щеше да звучи така: любовта е слънчева, от време на време с облаци, но те се разкъсват, от време на време притъмнява, но и след най-тъмния момент пак е слънчево. Прогнозата, разбира се, е на Емо Чолаков – водещият на „Един за друг“.

Емо Чолаков

Признава, че да е водещ на предаването, е най-страхотното приключение в живота му

Пред камерите на Нова тв, той заяви, че няма любима двойка от шоуто, а искрено симпатизира на всички. Той посочва, че когато видиш двойки, готови на всичко, няма как да имаш фаворити. По думите на Емо Чолаков интересното за зрителите е не само това колко различни са партньорите, но и това как двойките съжителстват помежду си.

Социалните експерименти показват, че животът във Вилата на любовта е възможен при истинска хармония. Освен това двойките продължават да се виждат и извън шоуто.
Самият Емо Чолаков смята, че е бил опора на участниците, дори е имал такава обратна връзка. В техните очи той пък видял едни страхотни влюбени хора, които постоянно доказват, че любовта я има, жива е и съществува.

Той разкрива, че всяко изпитание цели доказване на връзката между двойките.
Що се отнася до предизвикателството да си водещ на „Един за друг“, Емо Чолаков го описва като най-страхотното приключение в живота му, пише vbox7.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар