Хороскоп за 13 април, вторник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Ден за учене, събиране и анализ на информация. Добре ще се справите със сложни задачи, но по-добре заложете на познатото и рутинното. Имате шанс се помирите с хора, с които сте били в раздор. Ако началото на деня е напрегнато, следобедът ще бъде наситен с много позитивни емоции. Вечерта бъдете с най-близките си хора.

СКОРПИОН

Днес спокойно може да обсъждате важни въпроси. Ще получите необходимата ви подкрепа. Възможно е да поставите начало на делови отношения, които с времето ще се превърнат в приятелски. Бъдете внимателни с парите. Склонни сте да се отнасяте лекомислено, може да загубите значителни суми.

СТРЕЛЕЦ

Напрегнат делови ден. По-добре е да действате самостоятелно. Съвместните действия само ще ви разсейват. Не винаги ще бъдете разбрани правилно. Бъдете търпеливи и не губете инициативата. Вечерта ще е пълна с приятни изненади, особено за влюбените Стрелци.

КОЗИРОГ

Ден за успешни делови преговори и обсъждане на всякакви въпроси, засягащи работа и бизнес. Може да намерите и нови партньори. Втората половина на деня е подходящо време за всичко, което изисква творчески подход, фантазия и изобретателност. Ще завоювате уважение на доста влиятелни хора.

ВОДОЛЕЙ

Няма значение днес дали ще работите самостоятелно или в колектив – имате големи шансове за успех във всичко, с което се захванете. Лесно ще се договаряте за съвместни действия. Възможни са неочаквани срещи. Възможни са по-големи неочаквани разходи, както и досадни загуби.

РИБИ

Лек и приятен ден. Много от начинанията ви ще са успешни. Отлично се справяте със задачите, изискващи творчески подход. Днес няма да скучаете – ще намирате увлекателни занимания и за останалите. Не са изключени запознанства, които могат да имат романтично продължение.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар