Гала препоти мрежата с това признание

Гласувайте за статията

Това се оказа едно от любимите й неща

Гала препоти мрежата с признанието, което нарави.

В скорошно издание на „На кафе“, Гала направи едно много любопитно и доста горещо признание.

Гала

Това се оказа едно от любимите й неща

То за нула време предизвика бурни реакции и вълнения сред последователите й в социалните мрежи. Оказа се, че едно от най-любимите неща на Гала, когато си е у дома е да се разхожда чисто гола из апартамента си. Така се чувствала спокойно, уютно и комфортно.

За неин ужас обаче, наскоро срещу жилищната сграда, в която живее блондинката, построили нова. На практика това означава, че тв водещата била принудена да забрави за това й хоби. Разбира се това в случай, че не държи да има редовно публика, освен погледа на нейния любим – Стефан.

„Обичам да ходя гола вкъщи, но построиха през улицата блок. Отвратително е така. Да си в дома си и да не можеш да се чувстваш комфортно. От моята терасата виждам какво си слагат на вечеря отсреща“, оплака се в ефир тв водещата, пише show.blitz.bg.

Е, колкото и да й е неприятно, ще й се наложи да се съобрази с новите обстоятелства, освен ако не иска да направи голотията си публично достояние.
Всъщност малцина са тези, които могат да си позволят такава екстра, без пуснати щори (пердета) и да са спокойни, че никой няма да ги види.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар