Ето кой е тайният зет на Ахмед Доган

0

Това е тайният зет на Ахмед Доган

Зетят на Ахмед Доган предпочита да остане в сянка. Той ревностно пази личния си живот в тайна и не желае да попада под светлините на прожекторите.

Мустафа Чаушев е женен за сестрата на Ахмед Доган, пише HotArena.

Съпругът на Лейла на 77 години. Неговата дъщеря Ажда също е певица и двамата са открито ангажирани с мероприятия на ДПС.

Мустафа Чаушев никога не е споменавал каквото и да е по въпроса за връзката си с лидера на ДПС.

От средата на 80-те години той е съпруг на Лейла. Тогава Чаушев решава окончателно да скъса с ергенлъка.

На въпросите дали има роднинска връзка с Доган, той отговаря с неохота. Чаушев не крие, че е зет в семейството му, но предпочита да не коментира, пише Хотарена, позовавайки се на „Минаха години“.

Преди месец фамилията отпразнува радостен повод.

Роди се на внучката Ахмед Доган, дочу HotArena.

Ноел Доган изненада родителите си и цялата фамилия, като се роди на 10 март, няколко дни преди изчисления от лекарите термин на майка й. Както първия път така и сега Памела Доган предпочита естественото раждане пред секциото.

Най-малката Доган получи нетрадиционно за родните географски ширини име. На френски Ноел означава Коледа, но най-вероятно изборът на името не е свързан по някакъв начин с празника, а е използвана първата буква от името на дядо й по майчина линия – небезизвестният футболен импресарио Николай Жейнов. Най-щастлив и горди е таткото Демир Доган. Още щом зърнала малката принцеса, съпругата му възкликнала, че момиченцето има чертите на своя баща. За раждането на Ноел той почерпи на тежко празненство.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.