Лейля и Иван от „Един за друг“ направиха горещи разкрития за…

Гласувайте за статията

Историята им започва покрай нейна приятелка

Като съвсем изненадващо за едни и очаквано за други, може да се определи отпадането на Лейля и Иван от „Един за друг“.

Залогът за тях обаче беше много по-голям от наградата, която шоуто обещава на победителите. За тях най-важно бе да установят дали връзката им има бъдеще. За никого не е тайна, че двамата са били разделени близо половин година, преди старта на шоуто.

Лейля

Историята им започва покрай нейна приятелка

Е, какъв е отговорът?
Отговорът е, че двамата са намерили смисъл да продължат заедно и да останат семейство. Доказали са се един на друг и са установили, че наистина са „Един за друг“.
Това споделиха Иван и Лейля пред „На Кафе“.
Семейството заяви, че са открили готини двойки в шоуто, с които ще продължат контакта и приятелството и извън ефир. Те обаче не пропуснаха да подчертаят, че ще им липсва водещият на шоуто – Емо Чолаков.

„Виновникът“ да стигнат до „Един за друг“, е Лейля. Тя е тази, която записва семейството им за кастинг, при това без знанието на Иван. По онова време двамата са разделени. Малко, след като от шоуто се свързали с Лейля, за да я поканят на първи кастинг, тя звъннала на Иван.

Днес двамата са горди родители на малкия Матео

„Ама те знаят ли, че ние сме разделени, малко са закъснели“, казал ѝ Иван по телефона. Въпреки това се съгласил на приключението – просто защото не усещал раздялата, а искал да бъде с Лейля. Както се казва, останалото е история. Факт е обаче, че и двамата днес са щастливи поради две причини. Едната е очевидна – шоуто даде нов тласък на връзката им. А другата – емоцията и приключението, което ги сполетява във времена на пандемия, криза и депресии.

Историята на Лейля и Иван започва покрай нейна приятелка. Тя се запознава с Иван в интернет и двамата си уговарят среща. Момичето обаче не събира смелост да се види сама с него и моли Лейля за помощ. Нещата между него и приятелката й не се случват. Седем месеца по-късно Иван пише на бъдещата си съпруга и двамата започват да излизат.

По-късно идва и предложението за брак. То се случва в любимото време на Лейля – под дъжда, на едно от тепетата в Пловдив. Иван вади пръстен, букет, пуска „тяхната“ песен и тя няма как да не каже „да“.

Днес двамата са родители на малкия Матео, който е истинско чудо. След повече от година и половина опити за бременност, Лейля и Иван били готови с документите за ин витро.
Дни преди трансфера на ембрион на Лейля ѝ прилошава, а Иван я кара в болница.
Тогава научават щастливата вест, че Лейля е бременна, пише vbox7.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар