Филип Киркоров и Алла Пугачова хвърлиха всички в шаш

Пугачова подарила на рожденицата кръст от бяло злато с 14 изумруда
0

Пугачова подарила на рожденицата кръст от бяло злато с 14 изумруда

Филип Киркоров и Алла Пугачова хвърлиха всички в шаш с присъствието си на купон.

Оказва се, че в Москва богатите изобщо не плачат, а вместо това купонясват здраво. Това потвърждават и съобщенията в руските информационни издания.

Алла Пугачова
Пугачова подарила на рожденицата кръст от бяло злато с 14 изумруда

На шармантен купон по случай 30-ия си рожден ден руската тв водеща Анастасия Ивлеева успя да събере Филип Киркоров и Алла Пугачова на едно място. Екстравагантното парти с тематика кибер барок беше в тузарския квартал „Арбат“ в центъра на Москва. На него присъстваха едни от най-богатите руснаци, както и много известни личности.

Купонът имаше и отделна маса, посветена на Ковид: с маски, ръкавици, респиратори и странни шарени „медикаменти“. Нито един от гостите обаче не носел маска.
Ивлеева изскочила пред каймака на руското общество, обвита в облак дим, произведен от димна машина.

Хубавицата била пременена в нещо като прозрачно монашеско расо, с екстравагантно дълги и къдрави изкуствени нокти. Безспорно обаче всички медии останали втрещени от пристигането на самата Алла Пугачова. Причина за това е, че 71-годишната мегазвезда рядко приема такива покани.

Тя пристигнала на купона заедно с Максим Галкин

Тя пристигнала заедно с Максим Галкин и подарила на Анастасия кръст от бяло злато с 14 изумруда. Бившият ѝ съпруг Филип Киркоров също бил сред поканените. Той пристигнал не по-екстравагантно облечен от всеки друг път и връчил на рожденицата пръстен „Картие“ с грамаден диамант.

Бащата на певеца – Бедрос, пък обяснил в интервю за руска медия защо прочутият му син не се е оженил отново след развода си с Алла Пугачова.
От думите му става ясно, че Филип винаги е бил моногамен.
Киркоров-старши е убеден, че той през целия си живот е обичал единствено Пугачова, ето защо и досега живее в самота.

По-рано и руският музикален критик Сергей Соседов се произнесе за отношенията между двамата най-известни певци в страната. Според него дори двамата да не желаели да общуват помежду си, това нямало как да се получи. Той нарече глупости информацията, че Киркоров и Пугачова не си говорели.

Припомняме, че бракът с родения в България Филип Киркоров бе четвърти за примата на руската естрада. Двамата се ожениха през 1994 г. Въпреки разликата във възрастта (Киркоров е с 18 години по-млад), бракът им просъществува 11 години.
По-късно певицата се омъжи отново за много по-млад мъж – комика Максим Галкин, с когото живее и до момента, пише retro.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.