Лолита Османова знае как да глези гаджето си Гришо!

Лолита Османова глези Григор Димитров с вкусна домашна храна преди деветото му участие на турнира от сериите „Мастърс" в Монте Карло. За първи път, откакто е заедно с 27-годишната рускиня, Гришо ще играе на турнир у дома си в Княжеството и ще стартира с мач срещу Ян-Ленард Щруф (Гер). [caption id="attachment_663162" align="aligncenter" width="300"]Гришо Гришо и Лолита са щастливи заедно[/caption] В последните дни Димитров се готвеше с 11-кратния шампион в надпреварата Рафаел Надал, от когото загуби на полуфинал през 2018 г.

В Инстаграм, където се радва на 150 000 последователи в двата си профила, Лола демонстрира поредните си кулинарни произведения. „Домашно направени хамбургери, като в „Макдоналдс", написа под снимките Османова.

Тя се включи и в разговор на живо със своите а фенове и попитана от вестник „Телеграф" дали обича да готви, красавицата отвърна: „Да, но не по три пъти на ден, тогава би ми носило много малко удоволствие. Когато имам творческа свобода и време, обаче ми е много приятно".