Хороскоп за 12 април, понеделник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Бъдете реалисти и не се поддавайте на илюзии. Точно в това ще е тайната за успех днес. Във всичко, което действително е важно, разчитайте само на своите сили. Близките ще ви зарадват с приятни изненади и добри новини. Срещи с приятели ще направят денят ви още по-хубав.

 

СКОРПИОН

Днес не подхващайте нищо ново. По-добре е да реализирате стари планове и неща, които отдавна сте замислили. Въпреки, че ще има по-интересни нови задачи, не се разпилявайте, а се съсредоточете върху приключването на старите. По-късно може да планирате важни срещи. Ще намерите общ език с полезни за вас хора.

 

СТРЕЛЕЦ

Днес няма да имате сериозни проблеми. Възможно е леко забавяне в темпа на работа, но това не трябва да ви смущава. Интуицията ще ви подсказва, как по-бързо да постигнете поставените цели. Проверените методи често са по-ефективни, така че не е нужно да се мъчите с новости.

 

КОЗИРОГ

Днес ще си правите правилни изводи, добре ще съпоставяте фактите и грешките ви ще бъдат сведени до минимум. Мнозина ще са ви благодарни за отличните съвети. По-късно ще се наложи да обсъждате въпроси относно финанси и имущество и ще успеете да намерите верните решения.

 

ВОДОЛЕЙ

Денят започва успешно. Ще се открият възможности, за които преди само сте мечтали, но въпреки това не бързайте с решенията. Имате време да помислите и да прецените спокойно ситуацията. Време за приятно общуване и разговори, за нови планове. Може да планирате и пътувания.

 

РИБИ

Ще имате възможност да разрешите заплетени ситуации и да намерите отговори на някои въпроси, които от доста време са ви безпокоили. Мнозина от вас ще разберат, че имат нужда да променят нещо в живота си. Лесно ще общувате, а много от разногласията ще останат в миналото.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар