Хороскоп за 12 април, понеделник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Да съхраните самообладание днес ще е по-сложно от обичайното. Импулсивни сте, избухливи и ще вземате решения в движение, като не ги обмисляте добре. Всичко това може да ви създаде главоболие е близко бъдеще. Запасете се с търпение и бъдете снизходителни към слабостите на другите.

 

ТЕЛЕЦ

Днес ви се отдава възможност да се справите с много проблеми и да завършите неща, започнати по-рано. Ще получите информация, която скоро ще ви бъде полезна, така че не я споделяйте, дори и с най-близките си хора. Очаквайте добри новини. Може да обсъдите и важни семейни дела.

 

БЛИЗНАЦИ

Благоприятен ден, в който може да започнете по сложни проекти. Организирани сте и знаете какво правите, така че ще се справите с всичко. Мнозина са готови да ви окажат помощ. Някои от вас ще спечелят нови надеждни съюзници, а други ще намерят нови приятели.

 

РАК

Днес ще имате и напрегнати моменти. Не винаги ще се разбирате с близките си, а към вас ще има и доста претенции. Въпреки това, очаквайте интересни предложения. Днес имате висок творчески потенциал. Вечерта е време за нови идеи – странни, но успешни. Лесно ще намерете съюзници.

 

ЛЪВ

Спокоен ден, подходящ за привични и добре познати занятия. Едва ли ще имате някакви трудности, така че, ще се справите добре. По-сложно ще бъде, ако започнете нещо съвсем ново. Не е изключено да загубите много време, преди да разберете, как точно да започнете да действате.

 

ДЕВА

Време е да започнете реализацията на идеите си, така че запретнете ръкави. Опитът ще ви бъде от полза, но може да се доверите на познати и проверени съюзници. Не работете самостоятелно. Вечерта намерете време за почивка и общуване с близки по дух хора.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар