Принц Хари и Меган Маркъл излизат в отпуск, за да прекарат повече време заедно

Принц Хари и Меган Маркъл излизат в отпуск. Херцогът и херцогинята на Съсекс обявиха предстоящото попълнение в семейството на Свети Валентин, а месец по-късно разкриха пола на бебето в скандалното интервю с Опра Уинфри.

Домашно раждане

Близки до звездното семейство заявиха, че Меган Маркъл планира домашно раждане в луксозното си имение в Монтесито. Бившата актриса искала това да се случи и при първото й раждане на сина й Арчи, но след това отиде в болницата. Кралският репортер Кейти Никол, позовавайки се на приятелите на двойката, отбеляза, че след раждането на дъщеря им, Меган и Хари планират да вземат родителски отпуск. В кралското семейство дългата почивка е неприемлив лукс. Тогава херцогът летя по работа в Холандия само три дни след раждането на сина му.

Ваканция

Според Никол Хари и Меган искат да "си починат" през лятото и да прекарват колкото се може повече време заедно. Така че сега се опитват да гарантират, че ваканциите им съвпадат. След края на "Мегзит" херцозите стартираха много независими проекти. Хари си намери работа на пълен работен ден. Внукът на кралица Елизабет е избран за главен изпълнителен директор на BetterUp, стартъп, който помага на компаниите да наблюдават психичното здраве на своите служители. През лятото принц Хари също трябва да се върне в Лондон, за да открие паметник в чест на покойната принцеса Даяна с брат си Уилям. [caption id="attachment_663122" align="aligncenter" width="300"]Принц Хари и Меган Маркъл излизат в отпуск след раждането на второто им дете сн. YouTube Принц Хари и Меган Маркъл излизат в отпуск след раждането на второто им дете сн. YouTube[/caption] Херцогът не иска да пропусне значимото събитие. Но е готов да отмени пътуването поради раждането на дъщеря му или затягането на правилата за безопасност на фона на пандемията, предават от tialoto.bg. А днес стана ясно, че принц Хари ще лети до Великобритания за погребението на дядо си - принц Филип. Меган Маркъл няма да присъства.