Милица Гладнишка разкри как е свалила 25 килограма (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Милица Гладнишка коментира темата за отслабването си с присъщото си чувство за хумор

Милица Гладнишка е отслабнала с цели 25 килограма. С това признание актрисата с музикален талант срази и зрителите, и водещия Герасим Георгиев-Геро секунди преди да влезе в образа на 100 Кила и да рапира до певицата Лора Караджова в шоуто „Като две капки вода“.

Открай време има спекулации за визията на Милица. И тя самата се натъквала на статии за отслабването си, без да е взимала участие в тях, макар че създавали това впечатление.

Е, вече няма място за слухове и предположения. Милица коментира темата с присъщото си чувство за хумор и в един момент даже остави безмълвен Геро, който също толкова бързо реагира на шеги и закачки.

„Как ще го докараме 100 Кила? Давам ти 50 от моите“, подхвана Геро, като едва ли е очаквал, че ще предизвика откровение с широка усмивка. „Не! Само 30 ми трябват, спокойно. Даже 25“, каза Милица. Геро веднага се включи в новата тема за отслабването на колежката си, като изтъкна, че й прави комплименти, но тя наистина се е стопила.

„Смятай. Сега съм 75. Колко трябва да съм била, за да съм се стопила?“, заяви Милица пак с широка усмивка, при което Геро се измъкна с отговора – 78. Актрисата благодари, а водещият продължи с въпрос на какво дължи отслабването си – фитнес, диети или секс. Не, на нито едното, отвърна Милица през смях.

И в това си приличали, уточни Геро. А пък Милица обобщи: „Ей така“. След като стана ясно с колко килограма е отслабнала актрисата и колко тежи сега, Геро върна темата за предстоящото й представяне като 100 Кила. Защо му викали 100 Кила Майка, а не 100 Кила Татко.

„Ами защото е такъв, според мен, майка на всички хора. Той е добър, грижовен, ще те заведе на купон, ще те снабди с шпек. Разбираш ли? Няма да те остави гладен“, отговори Милица и разсмя водещия, както и целия екип, писа „Уикенд“.

Актрисата е коментирала и сериозно темата за отслабването си. През декември миналата година Милица обсъди при своя медийна изява фалшивите новини и даде пример как се натъквала на статии за отслабването й, които създавали впечатлението, че участвала в тях. Даже се цитирали фалшиви диети, представяни като нейни.

Много хора писали на актрисата дали е вярно, че са толкова ефикасни, дали да ги пробват. Случвало се като я видят на живо да изтъкнат колко е отслабнала, а пък всъщност на екран човек изглежда много едър.

За диетите и отслабването

Тя не спазвала диети, сподели тогава Милица. Все пак този понеделник тя призна, че е свалила няколко килограма. Отслабването й се дължи най-вече на забързания й начин на живот. Така че започнало още преди пандемията, през 2019-та година.

„Диетата, от която отслабнах, включваше работа в театъра от 10 сутринта до 18 часа вечерта, с една лека почивка за обяд, в която не можеш да се натъпчеш, ядеш само една супа, защото след това се връщаш да крещиш, да се търкаляш по сцената. Вечер сме много изморени, пием по една бира и лягаме и така два месеца“, даде рецептата си Милица Гладнишка. Тогава тя репетирала „Последният човек“ на Веселка Кунчева, представление по Джордж Оруел.

Натоварен график

В следващите дни за Милица пак се очертава натоварен график, въпреки пандемията. Актрисата, която наскоро представи песента „Завръщане“, подготвя проект с Ненчо Балабанов и Русенската опера.

Милица Гладнишка разкри как е свалила 25 килограма сн. YouTube

Милица Гладнишка разкри как е свалила 25 килограма сн. YouTube

Предстоят усилени репетиции. „Между „Капките“ ще тичам до Русе, но пък аз толкова обичам да карам кола. Нямам търпение. Понякога обикалям сама така нощем улиците, само и само да карам“, разкри Милица Гладнишка, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар