Димитър Рачков с шокиращо признание: На стари години се научих да…

Гласувайте за статията

Никога досега не го бил правил

Димитър Рачков направи признание, с което хвърли всички в шок.

Той е сред родните актьори, които рядко се съгласяват да участват във филми. Рачков е заложил на своята тв кариера като водещ и все по-осезаемо се отдалечава от истинската си професия.

Димитър Рачков

Никога досега не го бил правил

Все пак склонил да вземе участие в новия български филм „Голата истина за група „Жигули“. Той бил човекът, който най-трудно се съгласил за ролята си. Наложило му се да направи нещо, което изумило близки и познати.

„Когато започнахме да снимаме, аз бях единственият, който никога не беше свирил. Ако има едно нещо, с което се гордея, то е, че се научих да свиря тези четири парчета!“, разкри Димитър Рачков. Зрителите ще имат възможността да го видят в ролята на Киша и неговите нови умения над клавишите.

За да бъде проследен 30-годишен музикален период, сценаристите Ваня Николова и Нели Тодорова правят сериозно проучване сред ъндърграунд рока от периода.
„Част от нещата, които гледате се случват във всяка група. Срещнахме се със създателите на ЕРА и Апокалипсис, които ни разказаха за времената, в които са работили, инструментите и развитието им като музиканти. Беше важно да бъдем достоверни в създаването на историята във всяко едно отношение“, разказа Ваня Николова.

В разговора се включиха и професионалистите, създали запомнящите се парчета от саундтрака – Петър Дундаков и Жоро Георгиев /група „Остава“/, които обединяват опит в изграждането на дискография на група „Жигули“.

Новият български филм ще тръгне по кината от 16 април.

„Тайно се надявах, че ще имаме възможност да предложим едно заглавие, от което кината и публиката се нуждаят толкова много. Станахме заложници на чуждестранни заглавия, но въпреки ситуацията в света и в частност за българското кино, решихме да влезем в салоните от 16 април. Някои буквално ще отворят врати с нашия филм“, сподели Виктор Божинов, отбелязва show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар