Хороскоп за 11 април, неделя – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите според хороскопа, публикуван във в. „Марица“

 

ВЕЗНИ

Не бързайте и се постарайте да обръщате внимание на дребните детайли. Това, което днес ви изглежда незначително, по-късно може да се окаже важно. Подходящо време да разгърнете творческите си възможности, да използвате фантазията си във всички занимания и да импровизирате.

СКОРПИОН

Лесно ще намирате общ език с хора, които са ви скъпи. Може да си говорите за неща, които са важни за всички. Полезно ще е да се завърнете към стари дела, които дълго време сте отлагали. Нови познати ще ви помогнат в това начинание. Днес ще запомняте всичко бързо и често ще получавате полезна информация от неочаквани места.

СТРЕЛЕЦ

Добре е да избягвате споровете. Иска ви се веднага да убедите околните в своите виждания, но по-добре е да почакате малко. Ще правите добро впечатление на много взискателни хора. Ако сутринта бързо ще имате успех, след обед ще са ви нужни повече  търпение и настойчивост.

КОЗИРОГ

Подходящ ден за учене. Всичко, което научите днес, скоро ще ви бъде от полза. Не само бързо ще запомняте информацията, но и ще си правите правилните изводи. Добре е да не откровеничите със слабо познати хора. Успехи ще имат тези Козирози, които не захвърлят започнатото след първите неуспехи.

ВОДОЛЕЙ

Денят е подходящ да се заемете с нещо съвършено ново. Справяте се отлично, а знанията, получени по-рано ще ви бъдат полезни. Парични приходи и то от неочаквани източници, ще ви позволят да направите някои по-големи покупки. Не бързайте да похарчите всичко.

РИБИ

Ден за важни решения. Ще ги вземете неочаквано лесно. Следвайте интуицията си, която няма да ви изневери. Звездите ви поддържат във всички ваши начинания, помагат ви в реализацията и на най-смелите планове. Не са изключени запознанства, благодарение на които пред вас ще се открият примамливи перспективи.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар