Слави Трифонов е с коронавирус (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Слави Трифонов е дал положителен тест за Ковид-19 след като преди няколко дни съобщи, че има симптоми и се е изолирал в дома си

Слави Трифонов е с коронавирус. Това съобщи зам.-председателят на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов. Днес тестът на политика и шоумен за Ковид-19 е излязъл положителен, след като преди дни стана ясно, че има симптоми и се е изолирал в дома си.

„Уважаеми колеги, както знаете г-н Трифонов имаше симптоми на Ковид и днес тестът му излезе положителен. Г-н Трифонов е добре, под карантина и спазва всички правила на Националния оперативен щаб“, написа в съобщение до медиите Тошко Йорданов преди минути.

Слави не е в болница. Той все още е у дома под карантина. За нея Трифонов обяви с пост във Фейсбук в изборната нощ: „За да не си задавате излишни въпроси тази вечер: Имам симптоми на Ковид и си правя необходимите изследвания.

И тъй като личната отговорност го изисква, съвсем логично съм се самоизолирал. Но това не е важно. Важно е това, което се случи днес. Важно е това, което вие направихте днес.

Ако сте си задавали въпроса как изглежда суверенът, ето така изглежда. Обикновено след изборите всички партии се обявяват за победители. Днес победителите сте вие! Вие си поискахте властта и промяната е неизбежна.“, написа преди шест дни Трифонов в официалния си Фейсбук профил, предават от dnes.dir.bg.

Слави Трифонов е коронавирус сн. Фейсбук

Слави Трифонов е с коронавирус сн. Фейсбук

Днес Слави благодари и на всички, които са гласували за него и партията му. „Искам да избегна всички клишета и затова ще бъда напълно откровен. От името на моите колеги и от мое име искрено благодаря на всички, които гласуваха за нас. Това е смисълът на доверието, а доверието е висшата форма на човешкото общуване. Благодаря ви, ние оценяваме вашето доверие“, написа той в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар