Николай Дойнов е най-скъпо платеният журналист у нас

Гласувайте за статията
Новинарят Николай Дойнов получава по 20 бона на месец

Николай Дойнов и семейството му се къпят в лукса на нов апартамент – пише в. „Уикенд“. Баровското 4-стайно жилище на 48-годишния телевизионер на стойност около 500 хил. лева е в близост до скандалната кооперация на „Артекс“, където живее Цветан Цветанов. Двамата вече са комшии в престижния столичен квартал „Изток“, където живеят и други родни знаменитости. Сделката била изповядана в средата на 2019 г., но обзавеждането отнело няколко месеца на семейство Дойнови – отбелязва изданието.

С последната си имотна придобивка Николай Дойнов се нарежда на челните места в тв бранша по имотно състояние. Сделката на Ники предизвиквала завист у колегите му, които обитавали наследствени жилища в крайни столични квартали или са се заробили с ипотечни кредити за 5 петилетки. Колегите му Ани Салич и Виктор Николаев го водят по брой на имоти, но жилищата им съвсем не са така луксозни.

Всъщност оказва се, че Николай Дойнов е журналистът с най-висока заплата в България в момента. Тя му била дадена още преди 10 години от предишните собственици на Нова тв и била запазена от настоящото ръководство. Според мълвата Ники получава рекордите 20 000 лева на месец. По тази причина той може да си позволи да живее в невиждан лукс – коментира в заключение изданието.

Дойнов се разписва за 20 бона месечно

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар