Вижте райския дом на здравния министър Костадин Ангелов (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Пълен е с цветя

По всичко личи, че здравният министър Костадин Ангелов и половинката му Илияна, са запалени по градинарството.

Това, което прави силно впечатление в семейната им къща в София е дворът, зелените морави и изобилието от цветя и дръвчета.
Любимата жена на здравния министър често снима пролетната обстановка и споделя кадрите в социалните си мрежи. Там разбира се получава множество комплименти за декорациите из градината.

Костадин Ангелов

Здравният министър избягва да говори за семейството си

Бившата гимнастичка и министърът са родители на син Сами. Заради него са разположили люлка и други атракциони в двора си. Така той може да си играе пълноценно. Къщата на проф. Костадин Ангелов е сравнително нова придобивка за семейството. Имотът е закупен с потребителски кредит. Това сочи показва справка с имотната му декларация в КПКОНПИ.

Костадин Ангелов Интериорът вътре също е стилен и интересен. Заслуги за това имала и неговата половинка в живота. За всички празници тя се стараела да декорира пищно, за да създава настроение на любимия си мъж и сина им.
Чест гост в дома им е нейната сестра близначка Йоана. Тя също е бивша грация и двете са сред най-успешните кадри от школата на Нешка Робева.

Костадин Ангелов Бившият директор на Александровска болница рядко говори за семейството си. Негови приближени обаче издават, че е изключително грижовен татко. Миналата есен заедно с любимата му преживели един от най-специалните семейни моменти – кръщенето на техния син.

Костадин Ангелов Малкият Сами встъпил в християнската вяра на церемония в столичния храм „Света София“ през октомври. За негов кръстник проф. Костадин Ангелов и Илияна избрали свой близък приятел. Мъникът е наследил сините очи и русата коса на майка си. Вероятно татко му пък се надява някой ден да тръгне по стъпките му в лекарската професия.

Костадин Ангелов Самият проф. Ангелов неотдавна сподели, че коронавирусът е внесъл смут и в тяхното семейство. В началото на пандемията се наложило да направи специален „зелен коридор“ в дома си. Движел се само по него, за да не се засича с Илияна и детето, тъй като се притеснявал да не ги зарази.

Това били най-трудните седмици за министъра, тъй като не можел да прегърне и целуне двете си най-любими същества, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар