Емо Чолаков пред инфаркт

Гласувайте за статията

Пълен провал в седмичните мисии претърпя най-истинската и любима двойка на зрителите

Водещият на предаването „Един за друг“ Емо Чолаков се докара до прединфарктно състояние покрай изключително инфарктната седмица.

Бившият синоптик, свикнал да стои пред картата на света и да определя „хубаво или лошо“ ще е времето, се сблъска с нещо изключително неприятно в новото му амплоа.
В резултат на случката, Емо Чолаков откри нова фобия.

Емо Чолаков

Пълен провал в седмичните мисии претърпя най-истинската и любима двойка на зрителите

Водещият на „Един за друг“ показа слабост, която е широко разпространена предимно сред представителките на нежния пол.
Извънредната ситуация обаче му докара прединфарктно състояние.

Жените от „Вилата на любовта“ трябваше да ровят в сандък, който е пълен с различни змии. Целта бе да извадят ключа, за да спечелят мисията. Влечугите се надигаха нагоре и се опитваха да избягат от затвореното пространство.

Ужасът при дамите бе изписан върху лицата им. Една от змиите обаче се сблъска лице в лице с Емо Чолаков. Той не успя да прикрие паниката си и заяви, че ще получи инфаркт. Успя да намери сили само да прикани участничките да ги връщат отново в сандъка и да не им дават възможност да се показват навън.

Ужасът при дамите бе изписан върху лицата им

Пълен провал в седмичните мисии претърпя най-истинската и любима двойка на зрителите – Лейля и Иван. Решаващият глас на Полина и Мохамед в полза на втората номинирана двойка – Денислава и Даниел, доведе до първия равен брой гласове по време на елиминации.
По този начин генералното класиране се оказа ключов фактор коя от тях може да остане във вилата на любовта и да продължи вълнуващата надпревара. С минимална разлика в резултата, губещо се оказа младото семейство от Пловдив.

„Благодарим на всички останали участници. За нас беше истински важно да оставим следа и да създадем нови приятелства. Забавлявайте се от сърце. Записахме се за участие в „Един за друг“ най-вече заради самите нас. Възприехме формата като спасителен пояс и сега може да се каже, че излизаме от него по-заедно отпреди“.
С това емоционално заключение, отпадналата двойка си тръгна от вилата на любовта.

„Лейля, Иван, животът във вилата на любовта, повярвайте ми, няма да е толкова цветен без вас. Със сигурност ни остава радостта, че отново се открихте един друг и споделяте заедно пътя към себе си. Пожелавам любовта ви винаги да бъде такава, каквато я видяхме ние тук в „Един за друг“. Така се обърна на свой ред към тях водещият на предаването Емо Чолаков, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар