Дъщерята на Хайди Клум се похвали с първа самостоятелна корица (Вижте тук)

Гласувайте за статията

16-годишната дъщеря на Хайди Клум – Лени, се снима за списание „Glamour“

Дъщерята на Хайди Клум се похвали с първа самостоятелна корица. Лени Клум продължава уверено да върви по стъпките на майка си. 16-годишната дъщеря на Хайди Клум се снима за първата си соло корица. Тя е част от специалното издание в чест на 20-ата годишнина на списание „Glamour Germany“.

Интересното е, че през 2001-ва година именно Хайди Клум е първата звезда, която застава на корицата на дебютния брой. Сега, 20 години по-късно, Лени изглежда като копие на майка си, носейки флорална рокля с големи ръкави.

„Благодаря на всички, които направиха първата ми соло корица толкова специална. Чест е да споделя това преживяване с майка си, която бе на първата корица на германското издание на Glamour“, написа Лени в социалните мрежи, където сподели и снимка от фотосесията. Тя публикува и кадър от корицата на Хайди, която е заснета през 2001-ва година.

Гордата майка също не пропусна да се похвали в социалните мрежи, като показа корицата на всичките си последователи в Инстаграм. „Не мога да бъда по-горда с теб, Лени“, написа тя. 16-годишната моделка сподели и клип, в който се вижда как се подготвя за снимките, както и видео, показващо как майка й се промъква в гримьорната, за да й пожелае успех.

Докато я гримират Лени е попитана кога е била най-засрамена от майка си. С усмивка на уста тя отговаря, че когато Хайди я оставя пред училище и надува музиката в колата. „Точно когато всички деца и родители са пред входа, аз отварям вратата и тя увеличава звука, започва да пее и сваля всички прозорци до долу. Но благодарение на онлайн обучението, това не ми се е случвало скоро“, обяснява г-ца Клум.

Дебют

Това е втора корица за Лени, но първа самостоятелна. Дебютът й беше заедно с Хайди през декември 2020-та година, когато двете застават на първата страница на германския „Vogue“, носейки цветни тоалети. Сега, когато дъщеря й е достатъчно голяма да се занимава с мода, Клум е изключително щастлива и горда, че тя следва стъпките на майка си.

Дъщерята на Хайди Клум се похвали с първа самостоятелна корица сн. Инстаграм

Дъщерята на Хайди Клум се похвали с първа самостоятелна корица сн. Инстаграм

Лени откри Седмицата на модата в Берлин пред погледа на Хайди, която заяви, че момичето се справя доста добре и дори може да я засенчи, предават от tialoto.bg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар