Коронавирусът вкара Ирина Тенчева в болница Преглеждания: 812

0
Оценете този post

Ирина Тенчева и Иван Христов в болница заради коронавируса

Коронавирусът не подмина Ирина Тенчева и Иван. Двамата попадат в болница след 7-ия ден от заразяването си. Наложило се да бъдат хоспитализирани заради усложнения. Те оставят децата си на свои близки.

„Благодаря за загрижеността на всички приятели, близки и онлайн познати, които са мислили за нас през изминалите дни, но на които нямаше как да отговоря. За жалост влязохме в статистиката на усложненията от ковид след 7-ия ден. Не ни помогна нито огромното ми желание да премина през вируса с повече оптимизъм и холистични подходи, нито типично мъжкото решение на Иван да го неглижира“, споделя Тенчева.

Тя изказва своята благодарност към лекарите.

„Научих истории с фатален край за единия от родителите, поставени в сходна ситуация. Научих какво великолепно поколение млади лекари ще поемат грижите за хората в България и колко важно е да бъдат задържани тук! Потвърдих убеждението си от първо лице, че ковид не е „грипче“, а абсолютно непредвидимо „влакче“ (понякога на ужасите), с чийто маршрут никой лекар и пациент не разполага“, споделя още половинката на Иван.

Тя не крие, че се чувства променена от боледуването.

Ирина се надява, че много скоро ще успеят да изчистят вируса от телата си.

„Последиците върху здравето и физическия ни тонус тепърва ще заличаваме с времето и с допълнителна здравна грижа и режим“, добавя още тя, пише още тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.