Сменят финала на „Белези“

Гласувайте за статията
Би Ти Ви иска сериалът „Белези“ да свърши различно от турския „Децата на сестрите“, по който е правен

Първоначалният финал на сериала „Белези“ ще бъде сменен от Би Ти Ви – разкрива „Уикенд“. Актьорите в семейната сага са били извикани обратно на снимачната площадка цял месец след като официално им е било казано, че работата им е приключила. Причината – в телевизията решили, че вече не искат българският сценарии да копира дословно турския оригинал, по който е създаден. И поръчали финала на сериала да бъде преработен – отбелязва изданието.

Промяната в сценария е била огромна изненада за целия екип на „Белези“. Тя е била поискана, когато вече официално е бил сложен край на работата на терен, актьорите са били разпуснати, а останалата част от екипа се е трудела по монтажа на вече заснетия материал – твърдят източници на изданието. Когато се смятало, че работата вече е почти свършена, от телевизията поискали преработка на материала. Идеята била българската продукция да се разграничи от турската „Децата на сестрите“ от 2019 г., по която е правена.

Турският сериал обаче се оказа познат на българската публика, тъй като може да бъде видян от платформата на Нова тв. Отделно на няколко сайта разказвали как завършва историята. Това е и причината за решението да се преработва всичко, което все още не е излъчено.

Белези копира турска продукция

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар