Цветанка Ризова става все по-пластмасова от корекции! (още подробности)

Гласувайте за статията

Цветанка Ризова завладяна от манията за младост!

Водещата на „Лице в лице“ Цветанка Ризова е сред най-доумваните за външността си родни тв звезди. Лицето на журналистката от година на година става все по-пластмасово, а обемът на устните и скулите й бие дори този на чалгаджийките.

Цветанка Ризова

Цветанка Ризова не спира да се коригира

Архивна снимка на Цветанка показва, че някога тя наистина е имала добър ген и е минавала за красавица. От фотото се вижда, че нито огромните устни, нито изпъкналите й скули са дар от природата, а по-скоро дело на корифеи на естетичната медицина.

Известно е, че тв звездата е сред ВИП клиентите на една от най-реномираните столични клиники за дерматологични процедури и естетични корекции.

В центъра Ризова ходи поне два пъти годишно като на всеки 6 месеца си поставяла ботокс на цялото лице. Отделно от това тя харчи куп пари за пилинги, терапии и първокласна козметика за лице.

В същото време 55-годишната журналистка не си признава, че има намеси по лицето си и твърди, че е изцяло натурална и няма подобрения.

Преди време естрадната звезда Кичка Бодурова успя да я засрами в ефир, отклонявайки се от разговора и питайки я какво е сторила с физиономията си и дали устните й са истински или уголемени.

„Нито едно боцкане нямам по лицето си“, ядоса се тогава водещата, но си пролича, че й стана безкрайно неудобно, пише сайтът Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар