Възможно ли е на 47 години Мариана Векилска отново да е… Преглеждания: 2933

0
Оценете този post

Този горещ въпрос не дава мира на мнозина

Мариана Векилска изби рибата и накара мнозина да си задават един горещ въпрос.

На 11 април тя ще навърши 47 години. Зрителите на новото ѝ предаване по БНТ обаче живо се вълнуват не от темите, които засяга в ефира на националната телевизия, а от въпроса дали отново е бременна.

Мариана Векилска
Този горещ въпрос не дава мира на мнозина

Наскоро Мариана Векилска се появи в студиото на „България в 60 минути“ със сива вталена рокля по тялото. Направи впечатление, че избраната дреха очертаваше страшно наедрелия ѝ корем. Въпреки че Векилска хитро и предвидливо стоеше единствено в анфас и избягваше камерите да я снимат в профил, за да не си проличи всъщност колко е напълняла, наблюдателни зрителите на БНТ веднага регистрираха промяната във фигурата ѝ.

„Май имаме хубава новина. Честито, ако пак ще ставате майка! Възхищавам се на смели жени, които избират да родят в по-зряла възраст“. Това пише в социалните мрежи една от почитателките на предаването на Мариана Векилска.

към момента самата тв водеща нито е отрекла, нито потвърдила слуха. В последните две години от живота ѝ тя пази в абсолютна тайна интимните си отношения. В този ред на мисли любовните ѝ трепети са повод за непрекъснати догадки.

Така или иначе истината ще излезе наяве

След развода със съпруга ѝ Симеон Колев – радиоводещ и настоящ общински съветник от ГЕРБ, Мариана преживя няколко авантюри. Известно време името ѝ упорито бе спрягано с това на актьора Калин Врачански. Дори и да са имали забежка, към момента синеокият секссимвол живее на семейни начала с млада художничка и тотално е забравил за Векилска.

Журналистката от своя страна преди няколко месеца намекна, че сърцето ѝ е заето. Тя дори промени семейното си положение в личния си профил във Фейсбук на „обвързана“. С кого обаче, не пожела да уточни.

Припомняме, че телевизионерката е майка на две деца. Голямата ѝ дъщеря Габриела е вече мома за омъжване. Тя завърши престижен университет в Маастрихт, Холандия, и в момента отново живее в родината.

Тя е дете на водещата от краткотрайния ѝ брак с небезизвестния футболист Георги Донков. Той обаче зарязва Мариана с бебе на ръце и дълго време по никакъв начин не се интересува и не подпомага дъщеря си.
Днес Габи е красива девойка и е наследила бохемския нрав на баща си. Обича купоните и живота на бързи обороти и не планира скоро да прави Векилска баба.

От брака си със Симеон Колев пък журналистката има 15-годишен син Момчил. Той преживя много тежко раздялата на родителите си. Докато майка му гонеше кариера в Брюксел, той живееше изцяло при татко си. В момента двамата се редуват в отглеждането му, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.