Мария Бакалова получи главна роля в…

Гласувайте за статията

Освен това тя бе избрана и за участие в комедията „The Bubble“

Актрисата Мария Бакалова ще се снима в трилъра „Тела, тела, тела“, заедно с Амандла Стенбърг, Пит Дейвидсън, Майхала Херолд, съобщава БТА.

Режисьор на лентата ще е Халина Рейн. Подробности за сюжета не са известни, но запознати с проекта го описват като филм за поредица от убийства. Продуцирането и финансирането се осигурява от компанията „A24“, която стои зад филми като „Минари“, „Лейди Бърд“, „Нешлифовани диаманти“ и „Вади ножовете“.

Мария Бакалова

Освен това тя бе избрана и за участие в комедията „The Bubble“

Мария Бакалова бе сравнително неизвестна, докато Саша Барън Коен не я избра за ролята на Тутар в „Борат 2“. Играта ѝ донесе ласкави отзиви от критиката и поредица отличия, включително и номинация за „Оскар“ за актриса в поддържаща роля.

Във филма „Тела, тела, тела“ ще бъде една от първите ѝ главни роли. Но Мария вече беше избрана за участие и в комедията на Джъд Апатоу „The Bubble“.

„Толкова съм развълнувана да споделя с вас следващия си проект, от който ще бъда част.
„А24″ благодаря, Халина Рейн за мен ще бъде чест да работя с теб!“, написа Мария Бакалова на страницата си във Фейсбук с препратка към публикация в „Дедлайн“.

Мария Бакалова публикува в Инстаграм снимки от фотосесия за списание „Джи Кю“, което я поставя на корицата си. В придружаващата статия пише, че филмът „Борат 2“ е забележителен не само със сцената с Рудолф Джулиани, но и с пробива на актрисата Мария Бакалова, отбелязва vesti.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар