Илон Мъск втрещи с признание: Аз съм извънземен!

Гласувайте за статията

Илон Мъск с поредна провокация

Милиардерът и основател на Tesla и SpaceX Илон Мъск е известен като скептик, що се отнася до свидетелствата на хора, които казват, че са виждали извънземни. Техно геният, който е смятан за новата суперзвезда на космонавтиката сподели наскоро подробности около позицията си относно извънземните форми на живот. Мъск, който обича да провокира, този път доста шокира феновете си. И ги забавляваше с любопитни твърдения по повод, дали вярва в тях.

Именно по повод на тези изявления, в началото на седмицата Мъск написа в Twitter: „Разбира се, че земята не е плоска, но също така е ясно, че е празна сфера и че там живее „Магарешкият крал“.

Сред многото коментари и харесвания под поста, имаше и въпрос към Мъск – ​​той извънземен ли е!?

Той отговори изключително просто. И доста шокира с отговора си. „Очевидно“, пише Мъск. И намекна, че приема идеята, че може да е пришълец, тоест, че е „новодошъл от космоса“

Този отговор, разбира се, предизвика лавина от реакции за негова сметка. И потребителите в Туитър не пропуснаха да се пошегуват с него.

Но шегата настрана, Мъск наистина би могъл да стане извънземен. Особено, ако успее да реализира пътуването си до Марс. Той каза в интервю миналата година, че ще кацне на Марс през следващите шест години. И че това ще бъде „голямо приключение“ и „едно от най-вълнуващите неща, които могат да се случат на всеки. Ако оцелее“.

Илон Мъск снТуитър

Илон Мъск снТуитър

Мъск е известен с необичайните си идеи. Той смята да организира още проекти, като колония на Марс, пътувания до Луната за туристи, а също така и космически кораби за многократна употреба. Засега последното не му се получава, но пък има обещаващи пробиви в колонизирането на Марс. И нищо чудно да успее. А после сам да заживее на Червената планета, за да покаже, че е извънземен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар